Freelance SEO Specialist

Als teamlead heb ik 4 jaar de SEO afdeling geleid van een gerenommeerd marketingbedrijf (FD gazellen winnaar). Hier heb ik leiding gegeven aan een team van contentmarketeers, SEO specialisten en copywriters. Diverse bedrijven geholpen de stap te maken van kleine speler online naar marktleider. Zowel (automated) content en linkbuilding campagnes succesvol geleid.

Daarnaast heb ik mij gespecialiseerd in technisch SEO en website migraties. Diverse (Internationaal georiënteerde) bedrijven die voor een groot deel afhankelijk zijn van organische kliks en omzet help ik bij het live zetten van een nieuwe website of overgang naar een nieuw domein.

Ik hou ervan om te innoveren en te creëren, met een gezonde dosis nieuwsgierigheid. Echt iets neerzetten en ontwikkelen is waar ik mijn voldoening uithaal, om vervolgens de mensen om mij heen ervoor te enthousiasmeren en erin mee te nemen. Als idealist ben ik erop gericht om te geloven in een concept en daar vervolgens als een havik bovenop te duiken, en ik geloof in SEO!

Doen we snel een kop koffie?

Contact

Heb je vragen over mijn specialisaties of wil je een afspraak maken? Neem dan gerust vrijblijvend contact op.

Outside Digital

Kvk

83030131

Telefoonnummer

+31 647258323

Email

frank@outsidedigital.nl

Adres

De Hartakker 12

9761DE Eelde